YOGA & MINDFULNESS WEEK

Terug naar de basis en thuiskomen bij jezelfEEN OASE VAN RUST EN STILTE


Ervaar rust en ruimte op een sfeervolle authentieke locatie midden in de natuur aan de voet van de Pyreneeën. Alle ingrediënten voor een inspirerend verblijf zijn aanwezig: yoga, meditatie, mindfulness, muziek, stilte, en wandelingen in de prachtige omgeving. Daarbij geniet je elke dag van heerlijke en vers bereide vegetarische maaltijden; je gaat opgeladen naar huis.

'Ervaar het geluk van leven in het hier en nu.'

In september 2019 organiseert Mind-Workz in samenwerking met YOGA MOOD een yoga en mindfulness retraite week in het noordoosten van Spanje. De datum wordt binnenkort bekend. De retraite vindt plaats in de prachtig gerestaureerde boerderij Masía Can Lluís gesitueerd op ongeveer 1 uur rijden van Vliegveld Gerona. Deze sfeervolle locatie is gelegen in de heuvels van het middeleeuwse dorpje Cistella, midden in de natuur, aan de voet van de Pyreneeën en met uitzicht op de Middellandse Zee. We zijn dan te gast bij Rinus en Carien.

'Wil jij ook meer aandacht voor jezelf, je lichaam en het moment ontwikkelen?'

De retraite week is een ideale introductie tot yoga, mindfulness en meditatie, maar biedt ook een verdieping als je een regelmatige beoefenaar bent. Je hebt geen bijzondere ervaring nodig. Iedereen kan binnen zijn of haar mogelijkheden meedoen aan deze retraite.

 

Het programma bestaat voornamelijk uit hatha-yoga, pranayama ademhaling, verschillende meditatie technieken en gerichte mindfulness oefeningen aangevuld met yin yoga en restorative yoga. De gemeenschappelijke focus is: ‘Aandacht voor jezelf, je lichaam en het moment’.

 

De thema’s die aan bod komen tijdens deze week: zelfbewustwording, inzicht krijgen, contact maken met wat er op dat moment in je leeft, vriendelijkheid naar jezelf ontwikkelen en ervaren dat er niets ‘moet’. Dus wil je eens uitslapen of een sessie overslaan dan gun je jezelf dat!


GA JE MEE?


Schrijf je in door onderstaand inschrijfformulier te downloaden en te printen, en het ingevulde en ondertekende formulier te sturen naar:

 

Mind-Workz

Pastoor van Houtstraat 2

5409 AL Odiliapeel

Download
Inschrijfformulier Yoga & Mindfulness Retreat 2109
Inschrijfformulier Retreat Spanje 2019.p
Adobe Acrobat document 3.4 MB

Inschrijving gebeurt op volgorde van aanmelding en is pas definitief na ontvangst van het inschrijfformulier en € 245,- inschrijfgeld.

Als je meer informatie wilt kun je kun je ook telefonisch contact opnemen met Suzanne of John of een mail sturen.

NEEM CONTACT OPde fijne extra's


Verder is er voldoende gelegenheid om te ontspannen in de tuin, aan het zwembad of in de prachtig omgevende natuur. 's Avonds wordt er heerlijk vegetarisch gekookt door gastvrouw Carien en Suzanne van Studio Gember.    

'Ga er even helemaal tussenuit en laad jezelf op!'Programma


In de ochtend hoef je geen wekker te zetten, want je wordt op een inspirerende manier gewekt voor de meditatieve start van de dag.

Wij bieden verschillende meditatievormen aan (stil én in beweging) waardoor je de mogelijkheid krijgt om op een rustige en aandachtige manier je dag te beginnen.

Na de ochtendmeditatie is er een ontbijt in buffetvorm in een informele setting. Aan jou de keuze of je gezelschap opzoekt of dat je je even afzondert.

Na het ontbijt is er een ochtendsessie van twee uur.

De middag is vrij besteedbaar. Je luncht zelf. Je kunt eventueel zonder meerkosten een eenvoudig lunchpakketje samenstellen tijdens het ontbijt. Er is voldoende ruimte om een goed boek te lezen, lekker te luieren, een wandeling te maken of zelf op pad te gaan. In Cistella en Figueres kun je heerlijk lunchen. Of wat dacht je van een bezoek aan een biologische wijn- en olijfgaard of Museum Dali! Go with your flow!

Nadat je bent teruggekomen van je eigen middagprogramma komen we weer samen voor een sessie van anderhalf uur. Hierna kun je jezelf opfrissen en aanschuiven voor het heerlijke vegetarische diner dat geserveerd wordt in olijvenschuur ‘El Paller’ of buiten met een prachtig uitzicht op de omgeving.

Tijdens een van de middagen kunnen belangstellenden een vegetarisch buffet koken en bereiden onder leiding van Suzanne van Studio Gember. We werken volgens de principes van de vegetarische natuur keuken, waarop Suzanne een inleiding zal geven. Geen zin om te koken, dan schuif je lekker aan!

De dag wordt afgesloten met een ‘nachtzoen’, een inspirerende afsluiting van de dag.

Tijdens deze retraite week wordt vanaf 22.00 uur ’s avonds tot 08.00 uur de volgende ochtend wordt stilte in acht genomen om te proeven aan stilte op een toegankelijke manier.

 

DAGPROGRAMMA

07.15 - 08.00 uur

Ochtendmeditatie

08.30 - 09.30 uur

Ontbijt

10.00 - 12.00 uur  

Yoga & mindfulness

12.00 - 17.00 uur  

Persoonlijke vrije tijd

17.00 - 18.30 uur  

Yoga & mindfulness

19.00 - 20.30 uur  

Licht diner

21.00 - 22.00 uur 

Nachtzoen

22.00 – 08.00 uur 

StilteACCOMMODATIE


De boerderij beschikt over drie ruime vakantiewoningen met elk twee grote slaapkamers. Iedere slaapkamer heeft twee goede eenpersoonsbedden én een eigen badkamer met douche. De vakantiewoningen zijn van alle gemakken voorzien en sfeervol ingericht.

Verder beschikt de Masía Can Lluís over een prachtige gemeenschappelijke ruimte “El Paller” waar gegeten kan worden en waar tevens Yoga gegeven kan worden als het weer daarom vraagt. Het zwembad van 3 x 9 meter heeft fijne ligbedden en een lounge bank met zonnescherm. Hier geniet je van prachtige vergezichten tot aan de Middellandse Zee.

De vakantiewoningen hebben allemaal hun eigen kleur en sfeer gekregen. 
In alle woningen is Wi-Fi geïnstalleerd zodat je kunt beschikken over een internetverbinding.SCHRIJF JE IN


Schrijf je in door onderstaand inschrijfformulier te downloaden en te printen, en het ingevulde en ondertekende formulier te sturen naar:

 

Mind-Workz

Pastoor van Houtstraat 2

5409 AL Odiliapeel

 

Download
Inschrijfformulier Yoga & Mindfulness week Spanje 2019
Inschrijfformulier Retreat Spanje 2019.p
Adobe Acrobat document 3.4 MB

 

Inschrijving gebeurt op volgorde van aanmelding en is pas definitief na ontvangst van het inschrijfformulier en € 245,- inschrijfgeld.

Als je meer informatie wilt kun je kun je ook telefonisch contact opnemen met Suzanne of John of een mail sturen.

NEEM CONTACT OP


PRAKTISCHE INFORMATIE


DATA

14 - 21 September 2019 

 

LOCATIE

Cistella, Spanje

 

VERVOER

Vanuit Utrecht is het 1500 km rijden. Masía Can Lluís is ook goed te bereiken per TGV trein of per vliegtuig. Op het vliegveld van Gerona kun je tegen een voordelig tarief een auto huren. De boerderij ligt op een klein uurtje van de luchthaven en op 12 km van het station van Figueras. Mits je tijdig boekt is het mogelijk om samen met andere deelnemers te reizen en een huurauto met 3 of 4 personen te delen. Neem contact met ons op voor tips.

 

KOSTEN

Voor de gehele week betaal je: € 899,- per persoon, op basis van een gedeelde kamer. 

 

Bij de prijs inbegrepen zijn: Ontbijt, diner, yoga, mindfulness- en meditatielessen, overnachtingen, beddengoed en handdoeken.

 

Niet bij de prijs inbegrepen zijn: Vervoer vanuit Nederland en transfer van en naar het vliegveld of treinstation, reis- en/of annuleringsverzekering, fris- en alcoholische dranken, strandlakens.

 

AANTAL DEELNEMERS

Minimaal 8, maximaal 14


HEB JE EEN VRAAG?


 

YOGA & MINDFULNESS WEEK

DATA

Zaterdag 14 - zaterdag 21 september 2019

 

LOCATIE

Cistella, Spanje

 

VERVOER

Eigen vervoer

 

KOSTEN

€ 899,- per persoon op basis van een gedeelde kamer.

Zie kopje het Praktische Informatie op deze pagina