MINDFUL COACHEN

Jouw lichaam als verhalenverteller


Iedereen zit wel eens niet lekker in zijn vel. Bij de een leeft er een onderhuids gevoel van teleurstelling, van afwijzing of het gevoel niet goed genoeg te zijn. Bij de ander zal het zich uiten in vage klachten zoals slecht kunnen ontspannen, vermoeidheid of zelfs uitputting. Is dit gevoel aanhoudend of komt het met een zekere regelmaat terug in je leven dan kan het heilzaam werken om bewust stil te staan bij situaties die je tegenkomt op je werk of privé. Dit kan middels Mindful coachen.


Wat is Mindful Coachen?


Mindful coachen heeft zijn basis in mindfulness; Het is coachen en oefenen vanuit een open, vriendelijke en niet oordelende aandacht. Mindful coachen helpt je tot inzichten en reikt sleutels aan zoals het leren stellen van grenzen, omgaan met conflicten, opkomen voor jezelf , omgaan met stress, enzovoorts.

Zelf-Compassie is een waardevol onderdeel van de Mindful coaching. Het leert je met jezelf om te gaan zoals je met je beste vriend(in) om zou gaan wanneer die het moeilijk heeft.


Hoe werkt het?


Waarschijnlijk voel je letterlijk aan je lijf dat er iets niet klopt, maar blijft het bij vage klachten als vermoeidheid, niet goed slapen, moeilijk kunnen ontspannen, emotie-eten, weinig puf hebben, etc.

De gave om deze signalen van je lichaam te interpreteren is door de jaren heen naar de achtergrond geschoven.

Wij mensen zijn dan ook meesters in het zoeken naar afleiding. Wij hollen van de ene ervaring naar de andere, bang om iets te missen, maar vooral bang om even stil te staan........ want laat je de stilte spreken........ 

Met Mindful coachen leer je geleidelijk de boodschappen van jouw lichaam als verhalenverteller te begrijpen. Met Mindful coachen ga je niet in op de inhoud van de gedachte en de stresssituatie, hoewel daar zeker wel aandacht voor is, maar bekijk en onderzoek je eerder het effect van de gedachte op je lichaam en op jouw energie.

Mindful coachen is een ervaringsgerichte manier van coachen. Door middel van oefeningen, meditaties en bevragingen kom je bij je eigen wijsheid en ga je een echter en dieper contact met jezelf ervaren.    


Ben je nieuwsgierig geworden?


Je kunt een bericht sturen door het formulier op de contactpagina in te vullen en te versturen, of met behulp van het formulier onder aan deze pagina. Natuurlijk kun je ook rechtstreeks contact met ons opnemen: Suzanne van den Heuvel: suzanne@mind-workz.nl, telefoon +31(0)6-30444017 of John Bernards: info@mind-workz.nl, telefoon: +31(0)6-10727094.

NEEM CONTACT OP


Praktische informatie


Een sessie duurt 90 minuten en vindt plaats in d’n Office, Loopkantstraat 25, 5405 AC Uden

 

KOSTEN

Een intakegesprek kost € 69,50

De kosten voor een sessie bedragen € 69,50 per uur inclusief BTW 21% voor particulieren. (ex. BTW voor ZZP'ers)

Zakelijk tarief: € 100,00 per uur exclusief BTW 21%

 

SPECIAAL TARIEF 

Verdien je een minimum inkomen? Of ben je afhankelijk van een uitkering beneden het minimum inkomen? Na overleg kun je in aanmerking komen voor een bijzonder tarief. 

Studenten ontvangen 10% korting 

 

AFSPRAAK VERZETTEN OF ANNULEREN

Afspraken die binnen 48 uur voor aanvang van de afspraak worden afgezegd of bij niet verschijnen, worden volledig in rekening gebracht.

Je afspraak tot 48 uur van te voren verzetten is geen enkel probleem.

 


neem vrijblijvend contact op


 

NEEM DIRECT CONTACT OP

Suzanne van den Heuvel

E-mail adres

suzanne@mind-workz.nl

Telefoonnummer

+31(0)6-30444017

John Bernards

E-mail adres:

info@mind-workz.nl

Telefoonnummer

+31(0)6-10727094