MINDFULNESS & ETEN

Meer genieten en een duurzaam vitaliteitsgevoel


Mindfulness en Eten Training Uden Mind-Workz

Kun jij dat: zonder commentaar voor de spiegel staan?


Zonder dat we het in de gaten hebben, zijn we bijna voortdurend verwikkeld in een innerlijke dialoog van veroordeling, schuld en schaamte wanneer het gaat over hoe we eruitzien. Het gaat er uiteindelijk helemaal niet om hoe we er uit zien, het gaat erom hoe we ons (erover, erbij) voelen!


Wil jij jezelf ook fit en vitaal voelen, lekker in je vel zitten én genieten van gezond en lekker eten?


Dan is de Mindfulness & Eten training: “De Smaak te pakken krijgen” wellicht wat voor jou. Het is een bewezen werkbare training voor gewichtscontrole, duurzame vitaliteit en bewustere voedingskeuzes. De relatie die jij hebt met eten en de voldoening die het jou geeft, spelen net zo’n belangrijk rol als de kwaliteit van jouw voeding.

 

Mindfulness & Eten helpt jou op weg naar meer genieten en een duurzamer vitaliteitsgevoel. 


Wat houdt Mindfulness & Eten in?


Je leert tijdens de training om weer je innerlijke kompas te gebruiken bij het kiezen van wat je eet. Met  aandacht kijken we naar al onze eetrituelen zoals het boodschappen doen, het koken, het eten en het “uit eten”.  We onderzoeken patronen die je relatie met eten beïnvloeden én we onderzoeken/ontdekken samen de kunst van het leren genieten van eten met al je zintuigen.

 

De training brengt meer bewustwording, plezier en tevredenheid in je dagelijkse leven. Door middel van een milde aandacht train je jezelf om niet te oordelen over je voedingskeuzes (en die van anderen) wat plezierig doorwerkt op alle andere gebieden in je leven.

 

De Mindfulness & Eten training is voor iedereen die met meer (bewuste) aandacht in het leven wil staan én daarbij geïnteresseerd is om dit te doen rondom aspecten van eten en voedingskeuze.


KOM IN BEWEGING EN KRIJG SAMEN MET MIJ ‘DE SMAAK TE PAKKEN’


Meld je aan door het formulier op de contactpagina in te vullen en te versturen, of met behulp van het aanmeldformulier onder aan deze pagina. Vink dan de startdatum van je voorkeur aan. Als je meer informatie wilt, kun je je vraag ook hier stellen. Je krijgt altijd antwoord. Natuurlijk kun je ook telefonisch contact opnemen met Suzanne.

Suzanne van de Heuvel

Telefoon: +31(0)6-30444017

Email adres: suzanne@mind-workz.nl

NAAR CONTACTPAGINApraktische info


De training bestaat uit een kennismakings- en intakegesprek, 8 wekelijkse bijeenkomsten van twee en een half uur, een stilte ochtend van 4 uur, een werkboek, audiobestanden, water en thee, en proeverijen in het kader van de proefoefeningen.

De trainingen vinden plaats in de avond, van 19.30 tot 22.00 uur. De stilte ochtend begint om 09.00 en duurt tot 13.00 uur.

Deelname gaat door bij minimaal 4 aanmeldingen. De groep bestaat maximaal uit 8 deelnemers.    

 

DATA

Er staat op dit moment geen training gepland. Over een individueel traject kunnen we met elkaar in overleg.

 

 

LOCATIE

d’n Office, Loopkantstraat 25, 5405 AC Uden

 

KOSTEN

€ 350,00 p.p. incl. 21% BTW voor particulieren

€ 350,00 p.p. excl. 21 % BTW voor ZZP'ers

€ 450,00 p.p. excl. 21% BTW voor bedrijven/personen die via bedrijven deelnemen

€ 795,00 incl. 21 % BTW voor een individuele training

€ 995,00 excl. 21% BTW voor een individuele training betaalt door de werkgever.

 


meld je aan


 

AGENDA MINDFULNESS & ETEN TRAINING:

Data 2024 nog niet bekend.

Mindfulness & Eten Training

 

 
Wat anderen zeggen……


“Mede dankzij Suzanne ‘s inzet en enthousiasme, de geweldige locatie en lieve medecursisten heb ik met heel veel plezier en dankbaarheid deze training gevolgd. Het heeft me veel inzichten gegeven, waar ik de rest van mijn leven de vruchten van kan plukken.”

 

- Jessica    

“De training heeft mij inzicht gebracht en daardoor rust. Ik kan beter bij het moment blijven. Voorheen was ik tijdens het eten al bezig met het volgende. Nu is mijn doel dat ik mijn eten niet eerder op heb dan mijn dochtertje. Daardoor schep ik voor mezelf ook maar een keer op. Ik neem het eetmoment nu als een moment voor mezelf, om tot rust te komen en heel bewust te eten. Hierdoor heb ik meer energie en krijg ik meer gedaan. Ik merk dat dit zowel van positieve invloed is op mijn dochtertje als op mij zelf!

Zonder Suzanne was me dit niet gelukt en had ik de inzichten die ik hiervoor nodig had niet gekregen.”

 

- Sandra

“De mindfulness & eten training heeft mij geleerd hoe ik kan mediteren, dat ik de functie van mijn innerlijke kritische stemmetje begrijp maar niet altijd hoef te geloven. Ik heb een nieuwe kijk op mijn gedachten en mag minder streng zijn voor mezelf. Het is goed zoals het is. Door in bepaalde situaties even stil te staan bij de ademhaling word ik rustiger en kan ik makkelijker relativeren. “

 

- Linda