MINDFULNESS

Bewust en met aandacht leven


Ken je momenten in je leven dat je in je auto reed en plots opmerkte dat je al verder was dan je dacht. Of heb je wel eens een zak chips geopend en voor je het wist met een lege zak voor je zat. ‘Hè? Nu al op?’ We herkennen allemaal dat we wel eens een deel van onze tijd op de automatische piloot handelen omdat onze aandacht afgedwaald is en we niet meer ‘aanwezig’ zijn in ons eigen leven.

We verkeren steeds vaker op de automatische piloot en daardoor missen we de schoonheid van het leven. De paradox van onze huidige maatschappij is dat we op elk moment van de dag met iedereen, waar dan ook, in contact kunnen komen, maar dat het steeds moeilijker wordt onszelf te bereiken. We zijn niet meer in staat de signalen van ons lichaam op te vangen en ons denken raakt steeds verder verstrikt in mechanische gedachtenstromen. We lijken de grip op ons leven te verliezen en we raken ‘uit contact’ met de essentie van ons leven, waardoor stress, depressie en angsten steeds meer de overhand krijgen.

 

Bewust en met aandacht leven betekent dat we ontwaken uit de automatische piloot en het stuur van ons leven weer in eigen handen nemen. We passen mindfulness toe door op een niet-oordelende manier bewuste aandacht te ontwikkelen voor onze gedachten, gevoelens, lichamelijke gewaarwordingen en voor al onze ervaringen.

 

Vandaag de dag wordt mindfulness door miljoenen mensen beoefent. Over de hele wereld ontdekken mensen de ongelooflijke voordelen van mindful leven: stress en angsten nemen af, en depressie en slaapproblematiek verminderen. Mindfulness versterkt de aandacht, het verscherpt de focus en het geheugen, het versterkt onze emotionele en sociale intelligentie, het ontwikkelt ons gevoel voor empathie en compassie en het verbetert onze sociale relaties. Mindfulness verbetert onze gezondheid en versterkt ons immuunsysteem en doet het gevoel van algeheel welzijn toenemen.

Mind-Workz Mindfulness training en coaching meditatie

MIND-WORKZ


Bij Mind-Workz kun je op een toegankelijke manier kennis maken met mindfulness. We bieden verschillende trainingen aan en je kunt bij ons terecht voor individuele coaching en het beoefenen van meditatie. 

De trainingen en workshops worden gegeven door Suzanne van den Heuvel en John Bernards, beide gecertificeerd mindfulness trainer en mindful coach, en zijn deskundig en betaalbaar.


ontdek ONS aanbodMindfulness Uden balans veerkracht

Kennismaken met Mindfulness

1 x per maand, check onze agenda!

Eerstvolgende 27 maart 2023

 

Maandagavond 19.30 uur - 21.00 uur 

Locatie: D'n office, Uden

Kosten: € 12,50

 

 

MEER INFORMATIEMind-Workz Uden Mindfulness en meditatie

Mindfulness Training

 

Voorjaar 2023 

 

Woensdagavond  5 april

 

 

Locatie

Woensdagavond 19.30 - 22.00 uur

Locatie: D'n Office, Uden 

 

MEER INFORMATIE Mindfulness en Yoga Week Spanje

Winterretraite

Nieuwe datum nog niet gepland.

Locatie: Hof van Kairos, Winterswijk

 

MEER INFORMATIE
Mindful Eten training Mind-Workz

Yoga & Mindfulness Zomerretraite

 Op dit moment is er nog geen nieuwe datum bekend.

 

Locatie: Hof van Kairos , Winterswijk

 

 

 

 

 

MEER INFORMATIEMind-Workz Uden Meditatie en Mindfulness

Mindful Momentz 

Mindfulness opfris avond

eerstvolgende 17 april 2023

 

 

Maandagavond 19.30 - 21.00 uur

Locatie: D'n Office, Uden

Kosten: € 12,50

 

MEER INFORMATIEMind-Workz Mindfulness en zelfcompassie

Mindfulness & Zelfcompassie

Retraitedag 

 

Data 2023 volgen

Zondag 10.00 - 17.00 uur

Locatie: St. Oedenrode (bij Eindhoven)

 

 

 

MEER INFORMATIE