MINDFUL MOMENTZ

Geef je mindfulness beoefening een nieuwe impuls en houd het levendig.


De kracht van mindfulness zit 'm in de continuïteit van de beoefening.

Het is als zorgen voor een bloementuin.

Mindfulness verdieping en terugkom bijeenkomsten Mind-Workz Uden Meditatie

Wij horen vaak van deelnemers dat ze hun mindfulness beoefening na een tijd een impuls willen geven. Mindfulness is een gedegen bewustzijnstraining, waardoor je inzicht in je stresspatronen krijgt en condities van welzijn en vrijheid leert ondersteunen. Belangrijk daarbij is dat je je beoefening onderhoudt en leert integreren in je dagelijkse leven.

 

Heb je al een acht weekse mindfulness training gedaan? Wil je je mindfulness beoefening een nieuwe impuls geven en verdiepen?

Gun jezelf dan een Mindful Moment op maandelijkse basis.

 

Eenmaal per maand op maandagavond is er aandacht voor de continuering van de mindfulness beoefening en geven we aandacht aan hetgeen je mogelijk hindert in het oefenen. Je hoeft de acht weekse Mindfulness Basis training niet bij Mind-Workz gevolgd te hebben om aan de training Mindful Momentz te kunnen deelnemen.

 

Naast een aantal opfris momenten wordt er nieuw materiaal aangeboden en staat iedere bijeenkomst in het teken van een bepaald thema. In de bijeenkomst zal aandacht gegeven worden aan mindful spreken en luisteren als onderdeel van de verdieping.

 

'Let go of your mind and then be mindful. Close your ears and listen.'   _Rumi

Kennis en inzichten vanuit de neurowetenschappen en neuropsychologie vormen een wetenschappelijke ondersteuning bij de in het Boeddhisme gegrondveste trainingsmethodiek. Je krijgt inzicht in de werking van je hersenen en hoe je middels mindfulness en meditatie de hersenen kunt beïnvloeden en trainen.

 

Je leert werken met diverse vormen van Metta meditatie: een aandachttraining die empathie, dankbaarheid en compassie in onszelf en anderen opwekt en versterkt. Uit onderzoek blijkt dat een milde houding het doorbreken van patronen ondersteunt in tegenstelling tot een kritische houding.


meld je aan


Meld je aan door het formulier op de contactpagina in te vullen en te versturen, of met behulp van het aanmeldformulier onder aan deze pagina. Vink dan de datum van je voorkeur aan. Als je meer informatie wilt, kun je je vraag ook hier stellen. Je krijgt altijd antwoord. Natuurlijk kun je ook telefonisch contact opnemen met Suzanne.

Suzanne van de Heuvel

Telefoon: +31(0)6-30444017

Email adres: suzanne@mind-workz.nl

NAAR CONTACTPAGINApraktische info


De bijeenkomsten bestaan uit beoefening, reflectie en theorie en duren één uur en dertig minuten.  

De trainingen vinden plaats in de avond, van 19.30 tot 21.00 uur.

De groep bestaat maximaal uit 8 deelnemers. 

 

DATA

De eerstvolgende opfris avond staat gepland op:

Maandagavond 27 november  2023

 

TIJDSTIP 

19.30 uur - 21.00 uur           

 

LOCATIE

Locatie D'n Office Uden 

 

KOSTEN

€ 12,50 per persoon per bijeenkomst.


meld je aan


 

AGENDA MINDFUL MOMENTZ

Maandag 27 november 2023